Siirry pääsisältöön

Vuosi 2016

Hei vaan taas! Ollaan selvitty joulusta ilman sen suurempia ähkyjä, ja olisi blogin ensimmäisen vuosikatsauksen aika. Ei oltu sillä lailla aktiivisia koko vuonna, koko vuosi vähän sellasta selittelyä että ei oo aikaa. Oikeastihan olisin pystynyt kirjoittamaan enemmän, mutta en jaksanut. Kuitenkin kun sain postauksen kirjoitettua, halusi kirjoittaa lisää. Miksen sitten kirjoittanut? En tiedä.

pm 216
Tammikuu
Tammikuussa harjoiteltiin studiokuvausta, ja todettiin, että lakana ei oo ihan kaikista sopivin siihen hommaan :D Mietittiin myös lauman arvojärjestystä, joka on nyt kuitenkin taas tasapainottunut.

Helmikuu
Helmikuussa alkoi kaksi kuukautta kestänyt epäaktiivisuus, ja kirjoitin vain yhden postauksen. Se oli kuitenkin omasta mielestäni hauska, ja pidin siitä kovasti. Kameraa käytin pari hassua kertaa, ei vain ollut intoa mennä pimeyteen kuvaamaan.

Maaliskuu
Tavattiin koirakavereita ja kuvattiin enemmän kuin helmikuussa. Ei kuitenkaan tehty mitään erikoista, ja kaksi postausta olikin oikeastaan vain kuvapostauksia.

pm 215
Huhtikuu
Tässä kuussa me alettiinkin taas heräilemään, ja kerrottiin meidän kuulumisia. Käytiin trimmauksessa Vaasa KV:tä varten ja ensimmäinen kerta avoimessa luokassa meni ihan hyvin. Saatiin EH, jonka jälkeen Fani nukahti mun syliin keskellä näyttelyä :D

Toukokuu
Kuvattiin paljon, ja käytiin vuoden viimeistä kertaa näyttelyssä. H tuli, mutta päällimmäiseksi ajatukseksi tuli, onko Fanista näyttelyihin? Se oli niin matala ja pitkärunkoinen, että se ei varmaan ikinä pärjää kehissä. Jätettiin näyttelyt taaksemme ja suunnattiin mätsäreihin, jossa oltiinkin voitokkaita olemalla SIN3! Palkintoja tuli paljon, ja ison koiran tarvikekasa karttui taas!

Kesäkuu
Kesäkuussa olin alkulomasta lentopalloleirillä, ja sen jälkeen sain pahan ihotuuman, jonka takia vietin kokonaisen viikon sisällä. Sen jälkeen laajensin blogin aihealuetta lisäämällä muita valokuvauksiani mukaan. Tehtiin myös Huumoria päivääsi! -sarjan ensimmäinen osa, ja se olikin aika suosittu postaus.

Heinäkuu
Heinäkuussa alkoikin tapahtua, kun päästiin vepeen ja blogi alkoi täyttyä vepestä! Seikkailimme loppukuusta Tallinnan kapeilla kujilla, joka oli mahtava kokemus. Käytiin myös Valassaarella patikoimassa, joka oli hieno paikka myöskin!

Elokuu
Elokuussa käytiin vepessä, olin itse koulun alun jälkeen lentopalloleirillä ja kuvattiin kamukuvia koirista. Oikein mukava kuukausi, ja säät olivat hyviä!

Syyskuu
Syyskuu oli hiljainen, tein vain varustepostauksen. Kuvasin pari kertaa, mutta kuvat jäivät kameraan muokkaamattomiksi.

pm 212
Lokakuu
Kerroin alkukuusta heti mitä syyskuussa oli tapahtunut, ja lisäsin siihen ne muokkaamattomat kuvat. Muuta oleellista ei sitten tapahtunukkaan, olin syyslomalla Luostolla pelireissulla, mutta siitä en kirjoittanut.

Marraskuu
Toinen herätyskuukausi, alettiin suunnittelemaan joulukalenteria oikein urakalla, ja mietittiin Fanin peruskoulutusta uudelleen. Kuvasin todella paljon, ainakin silloin kun oli lunta. Saitte myös kysyä meiltä kysymyksiä, jotka julkaisin joulukuussa.

Joulukuu
Tämä kuu menikin täysin joulukalenterin parissa, vain 2 luukkua jäi tekemättä! Olen tyytyväinen, viime vuonna niitä kun jäi vanhaan blogissa paljon enemmän... Kuvasin todella paljon, ja materiaalia tuli tarpeeksi luukkuihin!

pm 211

Kiitos kaikille vuodesta 2016!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin