Siirry pääsisältöön

Luukku 14; Lauman aakkoset

linkki
Nyt, kun vanhaa blogia ei ole poistaessani sen, on pakko tehdä uusi Lauman aakkoset -postaus. Samalla se on vähän päivittynyt ja tämänkin blogin puolella. Osa kirjaimista ei ole muuttunut, osaan tuli uutta asiaa. Itse tykkään tehdä näitä, mutta näitäkään ei voi koko aikaa tehdä.

A. Aamupala. Tärkeä asia (etenkin Fanille), sillä aamupalahan on päivän tärkein asia!

B. Blogi. Nyt kun ollaan taas vähän aktivoiduttu täällä, on blogi pyörinyt mielessä päivittäin. Nyt olen kuitenkin ideapuutteen pelastamiseksi listannut luonnoksia, jotka pelastavat niinä viikkoina, kun ei ole mitään kirjoitettavaa meidän arjesta.

C. Cats. Meillä koirat eivät voi sietää yhtään kissoja (periaatteessa vain hyvä meillä).

D. Dami. Ainokainen damimme on sopinut Fanille, ja se rakastaa sitä aivan hillittömästi - toinen pitäisi kuitenkin hankkia, pehmoinen dami olisi parempi palkka kuin kova.

E. Eräjormailu
. Sitä täälä harrastetaan ja urakalla! Niin uusien kuvien toivossa kuin Fanin pallon etsimisessä (varsinkin kun luulet että Fani hukkasi pallon ja etsit sitä sieltä tunnin ja pian koira tulee pallo suussa vastaan).


pm 184

F. Fanipala.
Tunnetaan meidän taloudessa keksinä sekä koirana.

H. Hullupöllö-kohtaukset. Niin Hetan juttu! Välillä vaan on sellasia päiviä, kun sen tekis mieli vaan leikkiä ja juosta ympäri pihaa (Fani perässä, tietysti).

I. Iloisuus
. Hymy huulilla koirat kulkevat, ainakin Fani!

J. Jahtaaminen
. Meidän koirien mielestä varmaan paras leikkimismuoto. Välillä ja Heta juoksee karkuun ja Fani ei saa sitä kiinni, kun taas Fani juoksee karkuun ja Heta ottaa sen (useimmiten) kiinni.

K. Kuvaaminen. Niin blogia kuin Instagrammia varten, mutta myös omaksi huviksi. Niin kovaa haluaisin opetella manuaalisia asetuksia käyttämään, mutta kun ei tajua niin ei tajua...

pm 186

L. Leikkiminen. Meillä ainakin leikitettän koiria tosi paljon, ja kyllä ne leikkii ihan keskenäänkin - tosin se on jo ärsyttävää, kun ne alkaa painia 12 yöllä :)

M. "Mökille"-sana saa koirat kyllä ihan sekaisin, kyllä tietävät, että Närpiötä kohti ollaan pian menossa. Sanan jälkeen alkaakin yleensä kauhea hullunmylly joka loppuu vasta kun ollaan mökin pihassa.

N. Nikon D3200 on mun tämänhetkinen kamera, ja oon ollu tosi tyytyväinen. Vielä kun käyttäjä oppisi käyttämään täydellisesti.

O. Oksa
. Risu. Keppi. Kepakko. Parhaalla lelulla on monta nimeä.

P. Pallot. Voi meidän pikku palleroa, jos palloja ei olisi...

Q. Quotes. Niin kuin 7.luukusta huomasitte, tykkään lukea paljon erilaisia quoteja, vähän kaikkeen liittyen.

R. Riippumatto on mun ja Fanin yhteinen lempipaikka, siellä on kiva ottaa yhdessä torkut varjossa ♥

pm 194

S. Sports Trackerista on tullut mun uusi lempisovellus. Aina kun mennään lenkille niin tämä menee myös päälle.

T. Tolleri. Kyllä huomaa, että tolleri asustaa taloudessa... Oon lukenu tosi paljon tollereiden eri tavoista, ja oon niin samaistunu suurimpaan osaan niistä :D

U. Uiminen. Ai että Fani rakastaakin uimista. Kesässä sen mielestä on parasta kun pääsee vähän viilentymään ..! Heta taas ui ihan lämpötilan mukaan, mutta siltikin vain sen verran, että viilentyy.

V. Vepe. Tää uus harrastus on vienyt mut aivan mennessään, kesää odotellessa! Tavoitteena ensi kesänä kokeilla soveltuvuuskoetta, jos omalta jännitykseltäni kykenen :p

Ä. Ääntely. Kun on tolleri taloudessa, se muistaa aina ilmoittaa että on olemassa... kätevää, eikö?

Ö. Ötököiden syöminen
. Jos on kuoriais -tai muuta ötökkähommia, meiltä saa hakea yhden tollerin, joka hävittää ne teidän puolesta! Palkaksi käy ruoka.

pm 189

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin