Siirry pääsisältöön

Luukku 10; Lemppari Instagram-tilejä

linkki

Seurataan monia koira-sekä valokuvausaiheisia Instagram-tilejä, ja haluttiin kertoa teille meidän omat lempparit! Joukossa on tunnettuja ja tuntemattomia tilejä, suomalaisia ja ulkomaalaisia tilejä. Parhausjärjestykseen näitä ei ole laitettu, kun on niin vaikea vertailla eri aiheisia tilejä. Toivottavasti edes joku löytäisi uusia tilejä seurattavaksi ;D


Kuvat ovat kauniita, ja kuvaaja on selvästi ammattilainen kameran käytössä. Postaustahti on tasainen, ja juhlapäivinä tili täyttyy ajankohtaan liittyvistä kuvista. Vuodenaika erottuu kuvista selvästi, ja kuvateksti on yleensä sopiva. Kuvat eivät ole samanlaisia, ja mielikuvitusta on selvästi käytetty. Joskus kuvat ovat kuitenkin vähän ylimuokatun oloisia, ja normaalimpina ne olisivat hienomman näköisiä.


Aktiivinen tili, joka toimii aktiivisena sometilinä itse blogille. Monet kuvat arjesta ihastuttavat, ja kuvatekstissä on se tietty huumori, joka piristää. Kaikki koirat tulevat hyvin esille tilissä, eikä kukaan jää sivuun.


Tili on todella aktiivinen, ja kuvat ovat kauniita ja selvästi hyvin suunniteltuja. Tilillä vilahtaa monia koiria, pennuista aikuisiin.  Ihastuin tiliin ensisilmäyksellä, ja odotan uusia kuvia aina innokkaasti. Tätä tiliä kannattaa seurata!


Tilin pitäjä on ammattilainen, jonka kuvista hehkuu aina sellainen lämpö ja ammattimaisuus. Tili on aika aktiivinen, eikä postaustahti vaihtele paljoa. Kuvista kuitenkin näkyy myös aina että se on muokattu, mutta hienolla tavalla. Tämä on yksi lempitileistäni!


Konsta Punkka on työkseen kuvaava suomalainen, joka kiertää ympäri Suomea ja maailmaa kuvaamassa eläimiä ja luontoa. Kauniit kuvat tasaisin välein tekevät vaikutuksen. Konsta pääsee eläinten tasolle, joskus jopa eläinten lähelle, esimerkiksi lintu -ja oravakuvissa.


Kauniit luontokuvat koirista ihastuttavat, ja kuvissa vilahtelee ihmisä, hevosia ja eri koiria. Aktiivisesti päivittävä tili on saanut mielestäni liian vähän seuraajia, kun vertaa sitä itse kuvien laatuun.


Kuvat ovat ällistytävän kauniita, ja postaustahti on melko tasainen. Omasta mielestäni hänellä on liian vähän seuraajia, kun ottaa huomioon kuvien kauneuden. Kuvat eivät myöskään ole kovin samanlaisia, vaan ne vaihtelevat järvikuvista lehtien kastekuviin.


Kuvat ovat selvästi ajatuksella otettuja ja suunniteltuja, ja tiliä päivitetään aktiivisesti. Kuvissa vilahtelee muita koirakavereita, ja kuvia on otettu sekä kaupungissa että luonnossa, mikä tekee tilin feedistä hienon näköisen.


Kuvat ovat aivan uskomattoman kauniita, ja koira Dexter on aivan ihana. Olen aina haaveillut tuollasesta koirasta (ulkonäöllisesti). Kuvissa näkyy paljon muita koiria, ja vaikka tiliä päivitetä ehkä niin aktiivisesti kuin edelliset tilit, odotan erityisestä tämän tilin uusia kuvia varsin innokkaasti. Yksi mun lemppareista!


Kuvat ovat kauniita, ja olen ihastunut erityisesti noihin vuoristoissa otettuihin kuviin. Kuvissa esiintyy pääasiasssa Micco, joten toivoisin ehkä enemmän muistakin koirista kuvia. Tiliä päivitetään ahkerasti, ja pidän tästä tilistä todella paljon.


Koirat ovat niin samannäköisiä, että ne ovat melkein vaikea erottaa joskus :D Yritän aina muistaa että Hollylla molemmat silmät ovat ruskeat ja Juneaulla toinen on sininen ja toinen ruskea. Kuvat ovat hienosti otettuja, ja niihin on selvästi käytetty aikaa sekä kuvaa otettaessa sekä muokkausvaiheessa.


12. @nyynei
Kuvat ovat aivan uskomattoman hienoja ja hyvin muokattuja, kuvaaja selvästi ammattilainen ja koira ihana. Kuitenkin tiliä ei päivitetä kovin usein, ja se saattaa ärsyttää, sillä kuvat ovat niin hienoja, että niitä toivoisi lisää. Tällä hetkellä kuvia ei ole tullut 3 viikkoon, joten niitä odotellessa.


Tili on aktiivinen, koira ihana ja kuvat ihania ja erilaisia. Kuvatekstit ovat sopivia, ja välillä tili päivittää puhelinkuvia ja välillä huippulaatusia luontokuvia. Kuvissa vilahtavat omistaja ja muita koiria. Toinen lemppari tollereiden Instagram-tileistä!


Kuvat ovat kauniita, tiliä päivitetään usein, eli se toimii myöskin hyvänä somekanavana hyvälle blogille. Kuvatekstit ovat nasevia, ja Skotlannin maisemat ovat suuressa roolissa kuvien taustalla. Jet on selvästi tilin pääosassa, niin kuin blogissakin, mutta toivoisin silti ehkä enemmän kuvia Patchesista.


Kuvat ovat aivan uskomattoman kauniita - niin kuin koirakin. Tälläisestä koirasta olen (myöskin) haaveillut, eikä tämä tili ainakaan yhtään helpota haaveilun lopettamista! Tili on aktiivinen, ja kuviin on käytetty aikaa kuvattaessa ja muokatessa. Lemppari myöskin!


Löysittekö uusia tilejä vai olivatko kaikki jo tuttuja?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin