Siirry pääsisältöön

Vepe x2

Tällä hetkellä blogi on ollut pelkkää vepeä, mutta yritän nyt tehdä ensi viikonlopuksi jotain muutakin, kun se on vähä tylsää jos blogissa on aina vain samaa ja samaa :D Kirjoitan nyt kuitenkin kahden viikon takaisista ja tämän viikon treeneistä.

pm 125

28.7:

Veneestä hyppy: Otettiin tää kaksi kertaa, ekalla kertaa Fania vähä jännitti eikä meinannut hypätä ja jäi siihen reunalle miettimään, hyppäiskö vai ei. Lopulta kuitenkin uskalsi ja hieno hyppyhän se oli! Toisella kertaa ei sitte enää jänskättäny, hyppäs melkein heti. Tässä nyt ei mitään sellaista vaikeutta ole, kunhan tuo mietintä tuossa kumiuveneen reunalla loppuu.

Köyden vienti veneeseen: Tämän kotiharjoittelu jäi vähäiseksi (joka johtui myös osittain damin puuttumisesta), joten harjoiteltiin toista osa-aluetta eli itse veneelle menoa. Se sujui hyvin, välillä Fani jäi vähä kattomaan et miksi sen nyt tonne pitäis mennä, mutta saattamalla se meni perille asti.

Veneen vetäminen rantaan: Tässä me otettiin rannan läheisyydestä irtonaisella köydellä, niin että juttu pelaa ennen kuin se alkaa itse vetämään venettä. Aluksi se ei meinannut lähteä, mutta kun sitä vähän innosti niin se lähti veneen luo ja haki köyden. Toisella kerralla se lähti heti, ja jopa vetikin pätkän venettä! Tässä kuitenkin mun pitää olla tarkkana, koska kun Fani näki että mun kädes on nakkeja, se irrotti köyden rannassa eikä siis tuonut sitä mulle. Tuon kun vielä korjaa niin tekniikka alkaa toimia!


pm 50

  4.8:

Veneestä hyppy: Tässä ei mitään ongelmia, Fani hyppäs melkein heti eikä jäänyt tällä kertaa kumiveneen reunalle pähkäilemään. Matkalla rantaan se kävi myös tökkäämässä poijua, mutta uskon että se oli vain tutustumiskäynti, eikä siitä tule ongelmaa jatkossa.

Köyden vienti veneeseen:  Ollaan tehty tässä nyt kotona kuivaharjoituksia, joten nyt Fanilla oli hajua mitä tehdä. Ekalla ja toisella kerralla vei damin, mutta kolmannella Fani pudotti sen veteen, joten jouduin antamaan sen sille uudelleen. Tää oli kyllä mun vika, sillä ei olisi tarvinnut ottaa kolmatta kertaa. No, ensi kerralla sitten pitää muistaa, että ei saisi ottaa liikaa toistoja kerralla.

Veneen vetäminen rantaan:  Tämä meni ihan hyvin, Fani veti venettä jo puolesta välistä ensimmäisestä poijusta! Rantaan tullessa se ei tuonut sitä mulle käteen, vaan jätti rantaan ja lähti jonnekin haahuilemaan. Mä en oikein tiedä, että miksi se ei sitä käteen tuo, kun maalla se tuo kaiken ihan nätisti käteen. Tuossa on kyllä pieni ongelma, siitä pitäisi päästä kyllä eroon!

Lopuksi otettiin vielä köyden vientiä veneeseen ja veneen vetämistä rantaan. Damin viennissä tuli tässä kohtaa ongelmallista, Fani ei nimittäin suostunut ottamaan sitä suuhunsa. Lopulta kuitenkin avas suunsa ja vei damin perille. Tässä se johtui varmastikin siitä, kun viime kierroksella otin yhden toistokerran liikaa, ja hommasta tuli sen takia tylsää. Otettiin kuitenkin vielä piristykseksi vielä yksi veneen haku, joka meni hyvin, joten kaikille jäi hyvä mieli treeneistä.

pm 54



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin