Siirry pääsisältöön

Luukku 16; Suunnitelmia, suunnitelmia...

linkki
Jo viime vuonna haaveilin tästä. Halusin tehdä oman kirjan vuoden 2015 kuville, jossa olisi kaikki, koirista ihmisiin. Aika kului, ja työstin kirjaa. Puolessa välissä aloin miettimään, että onko tämä sittenkään sellainen kuin halusin. Ei ollut. Poistin luonnoksen, enkä saanut mistään enää energiaa aloittaa toista. Mutta nyt aion hoitaa homman loppuun, tosin vain vuoden 2016 kuvilla.


En tee kirjaan mitään ihmeellisyyksiä, vain kuvia, ja joihinkin kuvatekstiä. Haluan siitä sellaisen yksinkertaisen, että voin keskittyä itse kuviin. Olen ajatellut, että tekisin tästä eteenpäin joka vuosi tälläisen. Siinä saisi siistin kokoelman tietokoneen ulkopuolellekin.

Tälläisistä saa tosi kivoja, kunhan lataa koneelle ohjelman ja liittää tarvittavat kuvat! Itse otin Soft-kuvakirjan, mutta sieltä löytyy myös kovakantisia kirjoja. Halusin kuitenkin ihan "kirja kirjan", enkä esim. Spiral-, Easy- tai Pocket-kuvakirjaa. Hinnat ovat aika sopivia, riippuen toki sivujen määrästä.



Toimikoon tämä sitten vaikka joululahjana itselle, hih. Teen blogin puolelle sitten postauksen, kun tämä on tullut! Saattaa toki mennä myös uuden vuoden puolelle, sillä koko joululoma on jo aika täynnä... toivotaan, että ehdin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin