Siirry pääsisältöön

Luukku 13; 5 loppuvuoden lempparia

linkki
Lemppareita ei ole paljoa, mutta näitä on ainakin käytetty aktiivisesti! Lemppareita on panta-, liivi-, nami- kuin herkkuosastoilta, ja useimpia näistä on käytetty jo pitkän aikaa, joten ne ansaitsevat jo paikkansa suosikeissa!

Tässä Fanin oma, Hetan omasta kuvaa ei ole.
1. Heijastinliivit
Näin kouluaikana käyn tosi usein koulun jälkeen lenkillä, mutta pimeä ehtii useimmiten laskeutua ennen kuin pääsen matkaan, joten heijastinliivit on ollut tosi kovas käytös loppuvuoden ajan. Erityistä plussaa saa Fanin heijastinliivi, jossa on mahan kohdalla klipsukiinnitys. Hetan omassa molemmat on tarralla, mutta sille voi hankkia tarrallisen kun se ei ehkä riehu niin paljon kuin Fani. Eräs kerta (Fanilla oli silloin vielä tarralla kiinnitettävä heijastinliivi) Fani katosi, ja takaisin tullessa oli jäljellä enää riekale liiviä kaulan ympärillä :D Mitä lie oli tohottanu ja jääny johonki oksaan jumiin ja revenny.
Laatu :D / linkki

2. HauHau Championin kanafileet
Ostettiin näitä justiin iso pussillinen, toimii sopivana lisänä tavallisen ruuan sekaan. Molemmat natustaa nämä kyllä ensimmäisenä, eli kaippa ne kelpaa!


3. Trixien aktivointilelu
Tämäkin on meillä ollut jo aika kauan, mutta jaksetaan silti tätä tahkota, enemmänkin ehkä Fanin kanssa kun Hetaa ei aina kiinnosta. Toi pallero varmaan kyllä yrittäis hamaan tappiin asti niitä nameja, kun Heta olisi jo luovuttanut...


4. Rukka-pannat
Näillä samoilla pannoilla on menty nyt vuosikaudet, eli ne ansaitsevat ehdottomasti paikkansa suosikkien listalle. Hyvää laatua, kestänyt rämpimiset ja hietamontut, lätäköissä läträämisen sekä mätsärireissut. Ainoana miinuksena olisi ehkä että varmuuslukko on löystynyt ajan saatossa, mutta niin käy varmaan kaikille.

Meillä toki on sellanen 100g näytepussi, mutta tällänen kuitenkin! / linkki
5. PrimaDog Lamb&Potato -täysravinto
Nätä me saatiin 2 pussia kaupanpäällisinä Keskiseltä, ja ollaan sekoiteltu tätä ruokaan. Myös namipalkkana ollaan käytetty, toimii myös niinäkin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin