Siirry pääsisältöön

Valotetaan lähitulevaisuutta

pm 41

Valotetaanpas vähän lähitulevaisuutta, sillä en ole vielä ehtinyt kertoa siitä teille; me päästiin Fanin kanssa vepeen! Eilen Kauhajoen Koiraharrastajien vepevastaava laittoi mulle viestiä, että meille on vapautunut paikka ja me ollaan menossa ekoihin harkkoihin torstaina kello 18. Jännittää, mitä siitä tulee, kun Fani ei ole ikinä tehnyt mitään vepeen liittyvää... mutta ainakin se auttaa että tuo on auttamaton uimahullu :D Lenkilläkin se aina välillä katoaa johonkin, ja aina kun se tulee takaisin se on ihan märkä (ja kurainen).

Itse vähän lueskelin tuossa netistä kaikenlaisia vepesivustoja, ja katsoin samalla myös luokkien liikkeitä. Ihan kivoita vaikuttaa, ainakaan nuo sove-testi ei kuulosta kovin vaikeaslta, mutta haluan olla täysin varma Faniin ja luottaa sen 100%, johtuen rajallisista kokeilumääristä. Mielenkiintoiselta lajilta kuulostaa, että ainakin motivaatio on kohdallaan!

Mutta vaikka luinkin vepestä jotain, se ei tarkoita, että tiedän kaikkea. Siksi olisi tosi kiva jos kertoisitte jotain oleellista tonne kommenboksiin, te jotka vepestä jotain tiedätte. Se auttaisi paljon :)

pm 42pm 40

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin