Siirry pääsisältöön

Uusia temppuja

DSC_0368 (2)
Kuvat otettu 10.2
Fanin kanssa oon miettinyt tätä koulutuspuolta vähän uusiksi. En koe "jätä"-käskyn olevan enää kovin hyvältä vaihtoehdolta kuulostava, sillä luin eräästä blogista toisenlaisesta mallista. Sitä kutsutaan käsitargetiksi, eikä se ole mitenkään vaikealta kuulostava. Perusidea on, että koiraa opetetaan koskemaan käteen, ja sovelletaan se sitten esim. hihnassa ollessa ohituksiin. Tähän me tarvittais kyllä harjoitusta, kun täällä melkein keskellä ei mitään ei tule kovin usein ketään vastaan.

Ei Hetassa se ongelma ole, vaan Fanissa. Kun Fani päättää lähteä, se on paljon vaikeampi pitää aisoissa, luonnollisesti. Välillä melkein hävettää kun tuo yks vaan vinkuu ja kiskoo. Siihen ei vaan saa silloin kontaktia, eikä sitä saa rauhoittumaan. Toivon mukaan tämä metodi saa näitä ohituksia edes vähän helpottumaan.

DSC_0193
DSC_0784
DSC_0349 (2)
DSC_0280


Sen lisäksi opetellaan Fanin kanssa uutta temppua! Tempun idea on se, että Fani nojaisi jotain vasten, esimerkiksi kaatunutta puunrunkoa tai aitaa vasten. Se toisi samalla myös uutta kuvakulmaa valokuvauksiin, eikä kaikki ole samanlaisia 'istu, makaa, seiso' -kuvia. Fanille olisi myös tosi kiva opettaa 'kurre' tai 'orava' -temppu, millä nimellä sitä nyt käytetään minkäkin koiran kanssa. Fani omaa kuitenkin niin huonon tasapainon, mutta ehkä sen opettamista voisi kokeilla Hetalle..? Laitan jonain päivänä videoa tulemaan meidän reeneistä :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin