Siirry pääsisältöön

#vainkoiranomistajajutut

Nämä jutut ovat tuttuja ainoastaan koiranomistajille...

... kun olette lenkillä illalla, ja yhtäkkiä koira valpastuu sekä alkaa haukkumaan jollekin kuin se olisi maailman pelottavin asia. Mietit, että mikä eläin sieltä tulee, mutta sitten huomaat, että valpas koirasi onkin nähnyt epäilyttävän puunkannon ja pelästynyt sitä.

picasa 269

... kun pudotat purkkaa maahan ja koira meinaa syödä sen, saat hirveän paniikin ja estät sen mahdollisimman nopeasti. Oikeastihan koirasi ei ole ehtinyt edes liikahtamaan purkkaa kohti.

... kun pitkän työ/koulupäivän jälkeen tulet kotiin, ensimmäinen asia mitä teet on se, että silität ja koiraasi ja höpöttelet sille.

.... kun mietit aikataulujasi koiran mukaan; koska lenkille, koska treenataan, koska antaa niille ruokaa...

picasa 271
picasa 268
... kun kamerasi täyttyy melkein pelkästään koiriesi kuvista.

... kun joka paikassa on karvoja; sohvalla, sängyssä ja saattaapa jopa teekupistasikin löytyä muutama koirankarva.

... kun sinulla on aina erillinen ääni koirille, jolla et puhu ihmisille.

picasa 272... kun sinulla on jokaiselle koirallesi ainakin kymmenen eri lempinimeä. (esimerkiksi Fani; Fanipala, Famppa, Läski, Punkero, Pullero, Höntti, Fan)

... kun sinulla on vähintään yksi kaapillinen täynnä pelkkiä koirien tavaroita.

... kun et edes haaveile täysin puhtaasta kodista, koska koirien turkista tulee se kilo hiekkaa ja muuta likaa joka lenkin jälkeen.

picasa 270... kun tulet koulu/työpäivän jälkeen kotiin ja olet huonolla tuulella, mutta tulet heti paremmalle tuulelle kun koirasi odottaa sinua häntä heiluen ovella.

... kun saat aina hyvät naurut koirasi toheloinnista.

... kun talvella taskulampusta tulee paras ystäväsi, sillä iltalenkeistä pilkkopimeässä ei tulisi muuten mitään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira-aiheisia meemejä

En ole ehtinyt nyt kuvaamaan viikkoon, ja kameraan taidan koskea seuraavan kerran vasta sunnuntaina. Kuitenkin halusin laittaa tänne jotakin, niin mikä olisi parempaa, kuin koira-aiheiset meemit? linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki linkki

Täällä taas!

Uusi blogi on viimein valmis, vaikka pari pikkujuttua on vielä muokkaamatta, esim. sivupalkki pitää laittaa vielä uuteen uskoon ja banneri pitää muuttaa. Bannerin muokkaus stoppasi siihen, että mun taidot ei yksinkertaisesti riitä Gimpin käyttöön. Joko pitää kokeilla jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa tai opetella tuon käyttö. Gimp on todella vaikea käyttää, jos ei ole ennen muokannut kuvia! Tai sitten en tee sitä itse (tosin se tuntuu luovuttamiselta), mutta jos tästä ei tuu mitään, niin pakko kai pyytää jotakuta tekemään sen... Ensi viikolla saattaa tulla postausta studiokuvauksesta, eli pysykää kuulolla! ;) Follow my blog with Bloglovin